Osmišljen za vaš napredak.

Svaka je inovativna značajka Invisalign sustava namijenjena otkrivanju osmijeha kakvog zaslužujete. Zato su naše uklonjive, skoro nevidljive folije za ispravljanje zubi promijenile živote milijuna ljudi. 

Prilagođen za postepeno pomicanje vaših zuba; svaki najmanji pomak vodi vas korak bliže do nove verzije vas – učinkovito, nježno i precizno.  

Osmišljen za unaprjeđenje svakog osmjeha. 

Djelotvornost Invisalign terapije klinički je dokazana. U rukama iskusnog Invisalign stomatologa može se upotrebljavati za blage do složene probleme s poravnanjem zuba.

Vaš život teče brzo. Sada i vaš osmjeh može držati korak.

Osmijeh koji želite možete postići za samo 3 mjeseca1 ako mijenjate Invisalign folije za ispravljanje zubi svakog tjedna umjesto svakog drugog tjedna. To je do 50% brže nego prije. 

Pod vašim uvjetima.

 

Uporaba najnovijih digitalnih alata za planiranje terapije znači kako će vam trebati samo kratki, neinvazivni posjeti kod Invisalign stomatologa svakih 6 do 8 tjedana. Dobit ćete svoj naredni komplet folija za ispravljanje zubi za ponijeti kući, stoga ih možete mijenjati svaka 1-2 tjedna, gdje god da se nalazite.

Više preciznosti, manje boli.

 

Folije za ispravljanje zubi od materijala SmartTrack su udobnije, odrezane točno do linije vaših desni za bolje priajanje i lako se stavljaju i vade. Također su manje bolni od aparatića. 

Osmišljen da unaprijedi a ne da poremeti vaš život.

Folije za ispravljanje zubi su uklonjive, zbog čega ih lako možete izvaditi i vratiti za uživanje u hrani koju volite, bez ograničenja. Oni koji sudjeluju u kontaktnim sportovima Invisalign prozirne folije za ispravljanje zubi mogu ukloniti prije igre. 

Najnapredniji sustav prozirnih folija za ispravljanje zubi u svijetu.

Osmišljen za vaš napredak.

 

Osmijeh koji želite bliže je nego što ste mislili.

Pronađite Invisalign stomatologa

1Samo Invisalign Go i Invisalign Lite. Promjene nakon tjedne uporabe folija za ispravljanje zubi u usporedbi s promjenama nakon dvotjedne uporabe folija za ispravljanje zubi. Promjene nakon tjedne uporabe folija za ispravljanje zubi su po nahođenju Invisalign stomatologa i individualnog plana tretmana individualnog plana terapije. Vrijeme tretmana terapije ovisi od individualnih potreba pacijenta i određuje ga stomatolog. 2Interni podaci tvrtke Align Technology. 3Postotak dentalnih higijeničara koji prvenstveno nude Invisalign sustav a koji se „slažu“ ili „u potpunosti slažu“ s izjavom „Smanjenje plaka vidljivo je u pacijenata tijekom Invisalign tretmana“ (n=176). 4 Klinički je dokazano kako materijal SmartTrack i značajke SmartForce poboljšavaju kontrolu pomicanja zuba s Invisalign prozirnim folijama za ispravljanje zubi. 5U usporedbi s materijalom od 0,30 inča u jednom sloju spremnim za nošenje. 6 U ispitivanju koje su Miller i ostali proveli na odraslima mjereći bol tijekom prvog tjedna tretmana. Kevin Miller et al.  „Usporedba utjecaja tretmana između Invisalign folija za ispravljanje zubi i terapije fiksnim aparatima tijekom prvog tjedna tretmana.“  Američki časopis ortodoncije i dentofacijalne ortopedije.  Izdanje 131, broj 3, pp. 302. e1-302.e9, ožujak 2007.