Jer su osmišljeni za napredak.

Invisalign prozirne folije za ispravljanje zubi sada mogu oblikovati osmijeh vašeg tinejdžera s manje boli a više preciznosti i za samo 6 mjeseci ako su podobni za tjedne promjene folija za ispravljanje zubi. Stoga mogu gledati u budućnost bez smetnji u životu. 

Otkrijte kako funkcionira Invisalign sustav.

Osmišljen za unaprjeđenje svakog osmjeha. 

Djelotvornost Invisalign terapije klinički je dokazana. U rukama iskusnog Invisalign stomatologa mogu se izliječiti blage i složene ortodontske anomalije.

Više preciznosti, manje boli.

Folija za ispravljanje zubi od materijala SmartTrack su udobniji, odrezani točno do linije desni osobe koja ih nosi za bolje priajanje i lako se stavljaju i vade. Za tinejdžere su također manje bolni od metalnih aparatića1. 

Napravljen za tinejdžere.

Dodali smo nove posebne značajke jer znamo kako su tinejdžeri stalno u pokretu:

  • Plavi indikatori istrošenosti blijede od plave boje do prozirne kako biste vi, vaš tinejdžer i Invisalign stomatolog mogli mjeriti vrijeme.
  • Osmišljene su posebne značajke koje omogućuju naknadno nicanje trajnih zuba, što je često kod tinejdžera.
  • Ako izgubite folije za ispravljanje zubi, dobit ćete šest besplatnih pojedinačnih zamjenskih folija za ispravljanje zubi.

Koliko daleko će stići ako im ništa nije na putu?

Otkrijte kako je najnaprednija tehnologija folija za ispravljanje zubi pomogla tinejdžerima transformirati svoj osmijeh uz manje boli nego ikada prije. Samo zamislite što može uraditi za vaše dijete.

Sada je vrijeme pronaći njihov najbolji osmijeh.

Pronađite Invisalign stomatologa

Na skali boli od 1 do 9, gdje 1 znači izrazito bolno a 9 bez boli, tinejdžeri koji su bili podvrgnuti Invisalign terapiji (Qty: 73) ocijenili su bol s 6,1, dok tinejdžeri koji su nosili tradicionalne metalne aparatiće (Qty: 76) ocijenili su bol s 5,1. 2Klinički je dokazano kako materijal SmartTrack i značajke SmartForce poboljšavaju kontrolu pomicanja zuba s Invisalign prozirnim folijama za ispravljanje zubi. Interni podaci tvrtke Align Technology. 3Samo Invisalign Go i Invisalign Lite. Promjene nakon tjedne uporabe folija za ispravljanje zubi u usporedbi s promjenama nakon dvotjedne uporabe folija za ispravljanje zubi. Promjene nakon tjedne uporabe folija za ispravljanje zubi su po nahođenju Invisalign stomatologa i individualnog plana tretmana terapije. Vrijeme tretmana terapije ovisi od individualnih potreba pacijenta i određuje ga stomatolog. Preporučuje se 22 sati nošenja dnevno. 5Dostupno samo za proizvod Invisalign Teen®.