Inovacije Invisalign.

Ispravljanje mogućeg.

Pomjeramo granice Invisalign sustava od 1997. Najnapredniji smo sustav prozirnih folija za ispravljanje zubi na svijetu; stalno osmišljavamo i razvijamo nove tehnologije kako bi pomogli ljudima napredovati u životu. Tako smo pomogli milijunima ljudi pronaći svoj najbolji osmijeh.

Pogledajte kako to izgleda prije nego zakoračite na svoj put.

Postanite Invisalign pacijent i pogledajte kako će vaš novi osmijeh izgledati prije nego tretman počne pomoću naše ClinCheck® tehnologije koja vrši digitalno mapiranje vašeg cijelog Invisalign puta. Vaš Invisalign stomatolog kreira precizan, personaliziran plan tretmana, uključujući točna pomicanja zuba i trajanje tretmana.

Zakažite pregled kod Invisalign stomatologa

Pomicanje koje je za 75% više predvidljivo.

Kada je u pitanju vaš osmijeh, preciznost i predvidljivost su ključni za udobno i djelotvorno iskustvo. Invisalign prozirne folije za ispravljanje zubi izrađene su od SmartTrack materijala koji poboljšava predvidljivost cjelokupnog pomicanja zuba za 75%.

Svaka zamjena folija za ispravljanje zubi je mali korak ka velikoj transformaciji, jer se vaši zubi udobno i djelotvorno pomiču u svoj konačni položaj. 

Ako vam vaš Invisalign stomatolog savjetuje zamjenu folija za ispravljanje zubi svakog tjedna umjesto svaka dva tjedna, novi osmijeh možete postići za samo 3 mjeseca što je do 50% brže nego prije.

Unapređenje digitalne stomatologije.

Uvođenjem sustava iTero® unaprijedili smo digitalnu stomatologiju. Umjesto ručnih snimaka, naš intraoralni skener kreira brze i precizne 3D digitalne slike vaših zuba radi izrade vašeg plan tretmana.

Budućnost u 3D ispisu.

Predvodimo digitalnu transformaciju u stomatologiji i ortodonciji i pomičemo granice, zbog čega su metalni i srodni aparatići stvar prošlosti.

Najveći smo svjetski korisnici najnovije tehnologije 3D ispisa za proizvodnju visoko preciznih i prilagođenih folija za ispravljanje zubi.

 

Otkrijte kako funkcionira Invisalign sustav

Napravite svoj potez danas.

Oslobodite snagu najnaprednije tehnologije za svoj osmijeh.  

Zakažite pregled

U usporedbi s materijalom od 0,30 inča u jednom sloju spremnim za nošenje. Samo Invisalign Go i Invisalign Lite. Promjene nakon tjedne uporabe folija za ispravljanje zubi u usporedbi s promjenama nakon dvotjedne uporabe folija za ispravljanje zubi. Promjene nakon tjedne uporabe folija za ispravljanje zubi su po nahođenju Invisalign stomatologa i individualnog plana tretmana terapije. Vrijeme tretmana terapije ovisi od individualnih potreba pacijenta i određuje ga stomatolog. Interni podaci tvrtke Align Technology. Neki stomatolozi i dalje mogu praviti fizičke dentalne snimke.